Catalog.ba

Država:
Nedjelja, 01. 10. 2023. Online 108 korisnika

Info

 

Korisnička služba

 

 

 

 

 

Isprobajte GOLD madrac

Imate 100 dana da isprobate GOLD madrac – zato što je dobar i kvalitetan san ključan za zdrav i sretan život. Za više informacija posjetite JYSK.ba.Pročitajte više ovdje

Kućna dostava

Ne možete da prevezete kupljenu robu kući? Ne brinite, možemo organizirati prijevoz za Vas. Za više informacija obratite se zaposlenicima u našim prodavnicama.

 

 

 

 

 

Zamjena

Odlučili smo ne nametati nikakvo vremensko ograničenje za zamjenu. Naš jedini zahtjev je da artikal donesete neotvoren, u originalnom pakovanju i u dobrom stanju. Molimo ne zaboravite priložiti originalni račun.

 

 

 

 

 

Reklamacije

Vremensko razdoblje za reklamacije je 2 godine. Ukoliko imate određenih primjedbi o disfunkcionalnom produktu kupljenom u JYSK-u, molimo da donesete upitni produkt i racun u vašu lokalnu JYSK –ovu prodavnicu.

 

 

 

 

 

Business to business

Ako ste zainteresovani za kupovinu vecih kolicina namještaja za hotele, institucije ili slicno, JYSK je uvijek spreman da pomogne. Molimo kontaktirajte JYSK Business to business na del@jysk.com

 

 

 

 

 

Garancija

U JYSK-u dajemo produženu garanciju za odabrane produkte iz našeg asortimana. Širok asortiman naših kvalitetnih jorgana, jastuka i madraca nosi ovu garanciju. Sacuvajte svoj racun i garantni list.

 

 

 

 

 

Kontakt

U slučaju pitanja ili komentara, uvijek možete da nas kontaktirate na JYSK.ba. Na istom mjestu možete da pronađete i informacije o radnom vremenu ili adresi Vama najbliže JYSK-ove prodavnice.
Pročitajte više ovdje

 

 

 

 

 

Garancija cijene

Ukoliko ste u JYSK-u kupili određeni proizvod, a u roku od 2 sedmice isti proizvod vidite u našim trgovinama po nižoj cijeni, razliku u cijeni Vam nadoknađujemo u gotovini. Za više informacija obratite se zaposlenicima u našim trgovinama. Ova garancija vrijedi 14 dana od dana kupovine, a pritom je obvezno priložiti originalni račun. Ova garancija cijene ne odnosi se na: baštenski namještaj, novogodišnje artikle te izložbene artikle.

 

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!