Catalog.ba

Država:
Nedjelja, 01. 10. 2023. Online 109 korisnika

DM Zdravo sunce!

 

Do 17.7.2015. iskoristite -20% na dva ili više proizvoda sunčane njege za kosu i tijelo! Ne zaboravite da u najbližoj dm prodavnici preuzmete dječiju brošuru za zdravo sunčanje!
 
U ljetnim danima uživamo u sunčanju, plivanju, druženju i šetnjama te često zaboravimo da te ljetne radosti mogu imati posljedice po naše zdravlje. Pretjerano izlaganje suncu može biti štetno za kožu jer izlaganje suncu najčešće izaziva crvenilo, smeđe mrlje i isušivanje, ali i melanom kože, što je u posljednje vrijeme sve češći zdravstveni problem.
 
 
dm već četvrtu godinu sprovodi kampanju Djeca sunca koja ima za cilj informisati i educirati javnost o značaju zaštite kože tokom boravka na otvorenom prilikom izlaganja sunčevim zrakama i UV zračenjima. 
 
Tokom kampanje kupovinom 2 ili više proizvoda za zaštitu od sunca ostvarujete popust od 20% i na taj način dajete svoj doprinos donaciji ručnih dermoskopa Udruženju za prevenciju i zaštitu od raka kože "Melanoma u BiH".
 
dm u svom asortimanu nudi veliki broj proizvoda koji štite kožu lica i tijela odraslih osoba kao i posebne proizvode za zaštitu osjetljive i nježne dječije kože. 
 
Kampanja Djeca sunca trajat će do 17.7.2015. godine! 
 
 
 

Pregleda: 2429   Napisano: 18.06.2015. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!