Catalog.ba

Država:
Ponedjeljak, 17. 06. 2024. Online 253 korisnika

Fructatrade - Vrijednosti

 

Ljudi
 
Naša najveća vrednost, na kojoj zasnivamo i gradimo naš poslovni uspjeh; kako naši zaposleni, u koje kontinuirano ulažemo i maksimalno integrišemo u naš rad i poslovanje, sa svim njihovim idejama, ličnim vrednostima, sugestijama i predlozima; tako i svi naši sugrađani; sadašnji i budući kupci. Proces selekcije kadrova obavljamo u skladu sa najpriznatijim svjetskim standardima (dajući svima jednaku šansu), u cilju prepoznavanja i angažmana najboljih i najperspektivnijih kadrovskih rješenja , na svim nivoima i pozicijama; kadrova sa kojima i realizujemo naše izuzetno ambiciozne poslovne poduhvate i projektovani rast. 
Zbog ljudi, zbog svih vas - postojimo, zbog vas opstajemo i rastemo; dajući svoj  maksimum u izgradnji fer, transparentnog i korektnog poslovnog odnosa.  
 
Kvalitet
 
Kvalitet je naše trajno poslovno opredjeljenje i naš imperativ. Ostvarujemo ga, kako u sektoru proizvodnje, tako i u sektoru prodaje i ugostiteljstva, strogim pridržavanjem izuzetno zahtjevnim i precizno definisanim internim standardima poslovanja koje smo implementirali na osnovu najuspješnijih, najpragmatičnijih i brižljivo analiziranih svjetskih poslovnih praksi i doktrina. Naš kvalitet u proizvodnji hrane je prepoznat i zvanično (HACCP) sertifikovan.
 
Profesionalnost (i poslovna korektnost):
 
U svim našim poslovnim kontaktima, saradnji i interakcijama sa tržištem, svi naši zaposleni, kao ogledalo kompanije, imaju obavezu da i, uspješno demonstriraju, krajnju poslovnu profesionalnost na svim nivoima, u svakoj prilici i u svako vrijeme. Samo krajnje profesionalnim i odgovornim pristupom moguć je dugoročan i održiv rast i pozitivan profesionalni imidž na tržištu.
 
Inovativnost
 
Sve naše zaposlene neprestano ohrabrujemo, podržavamo i stimulišemo da se aktivno uključuju u analitičko - inovativne procese koji predstavljaju imperativ na konkurencijom opterećenim modernim tržištima; u smislu stvaranja pretpostavki za kreiranje novih i dotad neprepoznatih vrhunskih poslovnih koncepata i rješenja; sve u smislu ostvarivanja strateške prednosti nad izuzetnom konkurencijom sa kojom se svakodnevno nosimo.
 
Korporativna društvena odgovornost 
 
Nebrojeno puta dokazana sa naše strane; bilo da su i pitanju hitne intervencije sa poklon paketima upućenih našim sugrađanima ugroženima od poplava; odzivi za učešća u brojnim akcijama i kampanjama organizovanim od strane predstavnika Javnog Sektora, poput Privredne Komore Republike Srpske, resornih ministarstava, itd...kroz koje smo svojim sponzorskim i organizacionim angažmanom maksimalno uključeni u promovisanju domaće proizvodnje i potrošnje šta je širi interes naše društvene zajednice, kao i u mnogim drugim i sličnim kampanjama iniciranim i organizovanim sa naše ili strane spomenutih agencija vladinog sektora. Pored navedenoga spomenućemo i brojne slučajeve pomoći ugroženim socijalnim kategorijama; slučajeve stipendiranja učenika i studenata, donacija javnim ustanovama, kao i davanje prilika mladim i obrazovanim ljudima bez radnog iskustva da isto steknu i nametnu se kroz volontiranje i/ili probni rad u našoj kompaniji.

Pregleda: 2536   Napisano: 09.01.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!