Catalog.ba

Država:
Ponedjeljak, 15. 07. 2024. Online 111 korisnika

Kort - O nama

Privredno društvo "FRUCTA TRADE" doo Derventa, osnovano je i počelo sa radom 13.02.1995. godine, u poslovnim prostorijama površine od oko 300m2. U prvoj godini rada, ovo društvo je imalo samo troje stalno zaposlenih radnika. Nakon 18 godina postojanja, razvijanja i širenja svojih usluga, preduzeće broji preko 550 zaposlenih; svih profila obrazovanja i stručnosti; zaposlenih u 4 poslovne jedinice i 17 FRUCTA TRADE prodajnih objekata. Poslovne jedinice se nalaze u Sarajevu, Bijeljini, Prijedoru i Derventi na površini od oko 20 000m2 . Najsavremenij prodajni objekti se nalaze u Banjaluci, Bijeljini, Brodu, Derventi, Doboju, Srpcu, Šamcu, Šipovu i Prnjavoru  a zajedno obuhvataju površinu od preko 20 000m2 .
 
 
Sjedište privrednog društva se nalaze u Derventi, odakle se obavlja najveći dio proizvodnih te kordinacijskih i upravljačkih aktivnosti. Veći dio obima ukupnih prihoda se ostvaruje od trgovinske djelatnost u sektoru roba široke potrošnje, sa rastućim trendom  prodaje naših proizvoda koji se plasiraju na tržištu preko uhodanih poslovnih jedinica i adekvatnog broja iskusnih komercijalista.
Kao trgovci, ali i proizvođači vrlo kvalitetnih domaćih brendova, imamo izuzetnu poslovnu saradnju sa nizom uglednih kompanija u Bosni i Hercegovini. Naš cilj je da pažljivim praćenjem i “osluškivanjem” potreba naših kupaca definišemo i realizujemo proizvode i usluge po vašoj mjeri; proizvode i usluge koji podrazumjevaju vrhunski kvalitet, dizajn i konkurentne cijene.
 
objekat2Naša misija je promovisanje nove dimenzije poslovne kulture i poslovanja u sektorima u kojima operišemo (vele/maloprodaja, proizvodnja, ugostiteljstvo), nudeći visoko-kvalitetne proizvode, usluge i prepoznatljive robne marke BiH tržištu . Svi naši proizvodi i proizvodni procesi utemeljeni su na načelima upravljanja kvalitetom, a zadovoljstvo svih naših klijenata i kupaca naš je primarni imperativ. Vodimo stalnu brigu o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti naših proizvoda u skladu sa važećim propisima Bosne i Hercegovine i Evropske Unije.
 
Težimo da budemo najbolji, odgovorni za svoje rezultate, te ostavljamo mogućnost potrošačima da i posle kupovine naših proizvoda mogu da nas obavijeste o svim pozitivnim ili negativnim iskustvima sa istim. Mjerimo ispunjenje njihovih potreba i očekivanja s ciljem povećanja povjerenja i zadovoljstva klijenata i potrošača, te stalnog poboljšanja naših proizvoda i proizvodnih procesa.
 
Naša razvojna ambicija je izuzetno visoka, kao i očekivanja od svih naših zaposlenih u čiji kontinuirani napredak i usavršavanje kompanija neprestano investira polazeći od činjenice da nam kvalitet, stručnost, preduzetnost, motivacija, profesionalni angažman, ljubaznost i susretljivost svih naših kadrova predstavlja jedinu garanciju stalnog rasta i izgradnje kvalitetnog i prepoznatljivog profesionalnog imidža.
 
Bez lažne skromnosti – mi težimo da budemo najbolji...preuzimajući potpunu odgovornost za rezultate svog rada, ohrabrujući sve naše kupce da nas slobodno obaviještavaju o svojim iskustvima sa našim proizvodima i uslugama. Detaljno analiziramo ispunjenje potreba i očekivanja naših kupaca sa ciljem povećanja međusobnog povjerenja i zadovoljstva, te stalnog poboljšanja naših proizvoda, usluga i poslovnih procesa.
 
"Fructa Trade" d.o.o. je mlada i fleksibilna kompanija sa izuzetnim tržišnim rastom; koji je posljedica njene izuzetne prilagodljivosti i brzog reagovanja na konstanto promjenljive i često teško predvidljive tržišne okolnosti i turbulencije; kompanija koja uspješno zadovoljava sve sofisticiranije potrebe kupaca i odgovara njihovim specifičnim zahtjevima.
 
Poslovne jedinice:
 
SARAJEVO
033/471-613
kontakt osoba: Dejan Šehovac
 
PRIJEDOR    
052/334-509 
kontakt osoba: Željko Dragić
 
BIJELJINA     
055/242-578 (Fax)
065/301-099 
kontakt osoba: Radan Spasojević
 
objekat1          objekat2
 
 

Pregleda: 3044   Napisano: 08.01.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!