Catalog.ba

Država:
Nedjelja, 01. 10. 2023. Online 109 korisnika

NASTAVAK MERCATOR PROJEKTA „100% DOMAĆE“

 
 
Implementacija Mercator projekta „100% domaće“ nastavlja se akcijom „Odlična smo kombinacija“.
 
Akcijska ponuda kompletnog asprtimana Livanjske mljekare i vinarije Zadro počinje 12. septembra i trajaće do 02. oktobra 2013. godine u svim trgovinama Mercatora i DP marketa.
 
Akcija „Odlična smo kombinacija“ rezultat je saradnje Mercatora BH sa partnerom MCI d.o.o., dogovorena je kroz nekoliko aktivnosti koje će sadržavati akcijske ponude i poklon pakete proizvoda Livanjske mljekare i vinarije Zadro. Kupce Mercator i DP marketa očekuje redovna vikend akcija koja počinje u petak, 13.09., i traje do nedjelje 15.09.2013. godine.
 
Tokom Vikend akcije kupcima će biti na raspolaganju kompletan asortiman Livanske mljekare i vinarije Zadro uz 20 % popusta.
Naredna akcija uz popust od 20 % na Livanjski sir i vina Zadro počinje 19.09. i trajaće do 02.10.2013. godine.
 
Akcije Mercatora BH u sklopu projekta „100% domaće“, pored pristupačnih cijena prate i dodatne pogodnosti, a ovaj put na FB stranici Mercatora BH će biti organizovano nagradno druženje „Odlična smo kombinacija“.
 
Pravo učešća u nagradnom druženju imaće svi sadašnji i budući članovi Mercator Facebook stranice, zaljubljeni parovi, koji opišu i podijele zašto su baš oni „odlična kombinacija“.
Tri najkreativnija odgovora, odgovora koja sakupe najveći broj like-ova, biće nagrađena poklon korpama koje će sadržavati 2 butelje vrhinskog Zadro vina + Livanjski sir.
 
Nagradno druženje počinje 12.09., a proglašenje 3 sretna dobitnika FB nagradnog druženja uslijediće 02. oktobra 2013. godine 
 
Projekat „100% domaće“ je osmišljen s ciljem podrške naporima domaćih proizvođača za bolji plasman proizvoda, a implementacija je počela u suradnji sa proizvođačem Poljorad d.o.o.
 
Primarna djelatnost preduzeća MCI d.o.o. je trgovina i zastupanje domaćih i inozemnih robnih marki, s posebnim naglaskom na distribucijsku ulogu na tržištu BiH. Uspješna saradnja sa Mercatorom BH datira još od 2000. godine., a u toku proteklih 13 godina saradnje kupci su prepoznali nastojanja i želju Mercatora BH za obezbjeđenjem i plasmanom kvalitetnih domaćih proizvoda.
 
Mljekara Livno nastala je 1970. godine, ali je organizirana proizvodnja sira počela još 1885. godine. Od tih vremena do danas, tradicijom i kvalitetom, neprekidno je prisutna na regionalnom tržištu. Mljekara Livno najveći je proizvođač sira u BiH.
 
Vina Zadro d.o.o. je vinarija osnovana 50-ih godina 20. stoljeća. Pogon vinarije nalazi se u Domanovićima, naselju pokraj Čapljine.
 
Dobro došli!
 
 

Pregleda: 2654   Napisano: 14.09.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!