Catalog.ba

Država:
Ponedjeljak, 17. 06. 2024. Online 263 korisnika

Osniva se Mercator klub senior!

 

 Od subote, 15. septembra, Mercatora BH, počinje sa implementacijom novog projekta lojalnosti „Klub Senior“ koji je namijenjen penzionerima, korisnicima Mercator Pika kartice.

Mercator BH d.o.o. će, u svim trgovinama, u periodu od 15. 9. 2012. do 31. 01. 2013. godine, raditi na učlanjenju penzionera u klub Senior sa ciljem da ovoj kategoriji kupaca ponudi više, kroz unapređenje kvaliteta usluge i prilagođavanje ponude u skladu sa njihovim specifičnim potrebama i kupovnim navikama.

Penzioneri će popust četvrtkom od 10% , do 31. januara 2013. godine, moći koristiti kao i do sada na osnovu predočenog dokaza o penziji ili kao član kluba Senior. Već od 1. februara 2013. godine popust će moći ostvariti isključivo kao članovi kluba Senior.

U klub Senior mogu se učlaniti svi penzioneri koji ispunjavaju potrebne uslove, od kojih su najvažnija dva, da imaju status penzionera i da su nosilac osnovne ili dodatne Pika kartice (plava, zelena ili zlatna). Sve potrebne informacije zainteresovani mogu dobiti u maloprodajnim objektima, putem besplatnog info telefona 080 022 228 i u Službi za odnose sa kupcima.

Penzioneri koji već imaju, bilo koju Mercator Pika karticu, mogu se učlaniti u Klub već od 15. septembra i dobiti identifikacijsku naljepnicu Senior sa kojom mogu ostvarivati pravo na 10% popusta četvrtkom, te za sakupljanje Pika bodova ili kupovinu na odgođeno zelenom Merctor Pika karticom. Oni koji nemaju ni jednu Mercator Pika karticu, trebaju se istovremeno prijaviti i za dobivanje Plave kartice i za članstvo u Klubu.

Penzioneri su za Mercator vrijedna kategorija kupaca kojoj se, dugi niz godina, posvećuje posebna pažnja tako da se osim ponude, i usluge prilagođavaju njihovim potrebama kroz primjenu najsavremenijih tehnologija i pozitivnih iskustva Mercator Grupe.


Pregleda: 3097   Napisano: 18.09.2012. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!