Catalog.ba

Država:
Ponedjeljak, 17. 06. 2024. Online 278 korisnika

mojMarket - o nama

 

O kompaniji
 
MojMarket je u svojoj šestoj godini poslovanja izrastao u vodeći domaći trgovački lanac u regiji Banjaluke. Cjenovna konkurentnost i pažljivo kreirana ponuda po mjeri kupca, prilagođena od naselja do naselja, izdvaja MojMarket od drugih.
 
Naša vizija
 
MojMarket je u svojoj šestoj godini poslovanja izrastao u vodeći domaći trgovački lanac u regiji Banjaluke. Početkom 2013 godine u novu vlasničku strukturu ušao je Tropic doo te svojim dugogodišnjim iskustvom u trgovini dodatno ojačao kompaniju.
 
U 2013.godini otvorena su četiri nova marketa tako da u okviru lanca trenutno posluje jedanaest prodajnih objekata, sa ukupno zaposlenih 227 saradnika. Do kraja 2014 godine u planu je širenje prodajne mreže na teritoriji Banjaluke, ali i u regionu.
 
Naše vrijednosti
 
Mlada i motivisana radna snaga jedan je od glavnih pokretača razvoja, a sve aktivnosti koje se sprovode stavljene su u službu kupaca.
 
Naročita pažnja usmjerena je na kvalitet svježeg mesa, voća i povrća.
 
U svojoj misiji MojMarket ima zacrtano da doprinosi unapređenju lokalne zajednice. Jedan od vidova unapređenja lokalne zajednice je podrška domaćim proizvođačima pa je tako svo meso u ponudi iz domaćeg otkupa, slatkovodna riba dolazi iz domaćih ribnjaka, a kada to sezona dopušta, voće i povrće se otkupljuje lokalno.
 
Cjenovna konkurentnost i pažljivo kreirana ponuda po mjeri kupca, prilagođena od naselja do naselja, izdvaja MojMarket od drugih.

Pregleda: 1894   Napisano: 28.04.2016. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!