Catalog.ba

Država:
Srijeda, 21. 02. 2024. Online 112 korisnika

Robot otvorio prodajni centar u Prnjavoru

 
 
Kompanija „Robot“ je 04.04.2015. u Prnjavoru otvorila novi prodajni centar, izgrađen po visokim standardima, a prodajni prostor seže preko 4.000 metara kvadratnih.
 
U okviru Centra, pored hipermarketa, te odjela bijele tehnike, namještaja, alata, servisa, kupcima je na raspolaganju besplatna igraonica, besplatni parking prostor, te caffe picerija.
 
 
 
Svojim modernim izgledom, Centar će doprinijeti da Prnjavor postane ugodno mjesto za porodičnu kupovinu. Na stotine posjetilaca danas je imalo priliku kupiti brojne proizvode po znatno nižim cijenama, osvojiti brojne nagrade, te se poslužiti hranom i pićem.
 
Otvaranjem ovog Centra, u Prnjavoru je od danas zaposleno 70 osoba, a očekuje se upošljavanje i novih osoba. Mještani Prnjavora nisu krili zadovoljstvo što su u svom mjestu dobili objekat u kojem će po povoljnim cijenama moći kupiti sve što im je potrebno, te neće morati, kako kažu, više ići u Banja Luku u kupovinu, koja je udaljena desetinama kilometara. Osim što doprinosi povećanju ekonomske stope zaposlenosti, „Robot“ kao 100 posto domaća kompanija, u vlasništvu Selvera Oruča, na čelu sa direktoricom Saimom Hodžić, pospješuje i prodaju domaćih proizvoda, što dokazuje velika zastupljenost domaće proizvodnje u svim centrima širom BiH.
 
U ovoj godini ova kompanija namjerava otvoriti nove objekte, te zaposliti veći broj radnika, što podrazumijeva intenzivniji razvoj kroz unapređenje kvaliteta usluga.

Pregleda: 3311   Napisano: 29.04.2015. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!