Catalog.ba

Država:
Nedjelja, 01. 10. 2023. Online 105 korisnika

Sinkro - O nama

Sinkro d.o.o. je osnovan 1997 i ubrzo je postao lider u prodaji repromaterijala i štofova za proizvodnju namještaja.
Sada sa ponosom ističemo da imamo i vlastitu proizvodnju namještaja u kojoj zapošljavamo preko stotinu radnika među kojim i dvadesetak mladih visokoobrazovanih stručnjaka koji sebi zarađuju pristojne plate. Svi su radnici prijavljeni, doprinosi im se izmiruju na vrijeme, a državi plaćamo poreze. 
 
Namještaj koji proizvodimo u fabrici od 20.000 m2 se većinom izvozi u 25 zemalja Evrope i svijeta, tako da se namještaj proizveden u našoj fabrici, kupuje i u Parizu, Beču, Kopenhagenu kao i u dalekoj Estoniji i Libiji.
 
Već tri godine izlažemo na 8 evropskih sajmova u Njemačkoj, Turskoj, Francuskoj, Belgiji... Na sajmu namještaja u Beogradu smo ocijenjeni kao jedan od najboljih štandova ikada.
Proizvodnjom i prodajom kvalitetne robe radimo na podizanju ugleda BiH u inozemstvu. 
 
Na stranim sajmovima se ponašamo kao naša reprezentacija u fudbalu, izgaramo i ostavljamo srce na terenu, što nam je već donijelo ozbiljan respekt i prepoznatljivost na evropskom tržištu namještaja. Uprkos svim problemima Sinkro je jedan od dokaza da se može uspješno poslovati i u našoj zemlji. 
 
Pored svih problema smatramo da se može dobro poslovati, ali se mora uložiti maksimalan trud i napor, i molim vas da svi radimo više. Mi, naravno, znamo da je situacija jako loša, kriza je ozbiljna i zahvalni smo za svaki novi posao koji sklopimo i realizujemo.
Ovim vas putem pozivamo da nas posjetite u našem novootvorenom salonu namještaja u Hrasnici, Put Famosa 38.,
 
U širokoj lepezi proizvoda koji su izloženi u našem novootvorenom salonu, posebno smo ponosni na modele potpuno razvijene u našem kreativnom i produkcijskom timu.
Također je bitno napomenuti da se u našem asortimanu nalaze modeli koje nudimo našim internacionalnim partnerima.
Sve modele možete pogledati u našem salonu po najpovoljnijim diskontnim cijenama koje se mogu naći na BiH tržištu.

Pregleda: 5791   Napisano: 08.10.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!