Catalog.ba

Država:
Ponedjeljak, 17. 06. 2024. Online 299 korisnika

Mi smo Tronex

 

O NAMA

 
Jedna od najvećih izvoznih kompanija elektroničkim uređajima Tronex Netherland B.V. sa sjedištem u Nizozemskoj ima svoju firmu u BiH. Osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo vraćenim i servisiranim uređajima od kojih se 40% može smatrati novim ili kao novo. Bavimo se testiranjem i pripremanjem robe za prodaju uz pružanje garancije. Riječ je o zajedničkom projektu nizozemske tvrtke Tronex Netherland B.V. i domaćeg poduzeća Tehno-mag d.o.o.
 
 
 
SERVIS - EDUCIRANO OSOBLJE SE BRINE ZA ISPRAVNOST I FUNKCIONALNOST UREĐAJA..
 
Visoko educirano osoblje u servisnom centru svojim znanjem i vještinama se brine da svaki proizvod bude valjan i spreman za prodaju. Na sve proizvode dajemo jamstvo od godinu dana.
 
 
 
SKLADIŠTE - PREKO 2000 PALETNIH MJESTA..
 
Na našoj lokaciji od 2000 m2 u Orašju posjedujemo skladište koje može primiti veliku količinu robe, cca 2000 paletnih mjesta. Kombinacija stručnog osoblja i najnovije tehnologije čini nas fleksibilnim u relaciji skladište – servis – prodaja.
 
 
 
PRODAJNI CENTAR SA PREKO 400 RAZLIČITIH ARTIKALA, VAMA NA USLUZI..
 
Također za naše kupce imamo maloprodajni centar izloženim aktuelnim proizvodima i ostalim informacijama o njima. Osiguranom kvalitetom od strane našeg tehničkog odjela omogućujemo da obnovljeni proizvodi budu kao novi, što podrazumijeva da su kompletni, sa uputama, i da posjeduju jamstvo. U poslovanju elektroničkom robom, pružamo i usluge internet prodaje na internetskoj stranici olx.ba, te redovno izvještavanje kupaca putem reklamnih letaka o novim ponudama.
 
 
 
DJELATNOSTI
 
Osnovna djelatnost je veleprodaja i maloprodaja servisirane robe, robe sa izloga i kategorizirane robe, od čega je 40% novo ili kao novo. Pružamo garanciju u trajanju jedne godine na sve uređaje koji podliježu garanciji.

Pregleda: 1682   Napisano: 05.09.2018. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!